Lood, zink en koper

Al uw Lood, Zink & Koperwerken worden door Dakwerken DRB op een professionele manier uitgevoerd. Deze milieuvriendelijke materialen onderscheiden zich door hun duurzaamheid met een zeer lange levensduur (tot 80 jaar voor koper en lood). Of het nu gaat over een renovatiewerk of een nieuwbouw, onze gespecializeerde vakmensen helpen u er gaag mee verder en plaatsen de uitvoering die het beste is voor uw woning. Bij alle werken die wij verzorgen, staan we garant voor een optimale kwaliteit en afwerking.

Onder Lood, Zink & Koperwerken verstaan we onder andere:

 • Hang- en bakgoten (koper, zink, roofing, pvc)
 • Water afvoerbuizen (koper, zink en pvc)
 • Koper

  Het gebruik van koper heeft vele voordelen, zoals duurzaamheid, diverse kleuren, verwerkingsmogelijkheden en milieuvriendelijkheid. Bovendien biedt koper een effectieve bescherming tegen inwerking van weer en wind en staat het garant voor kwaliteit met een zeer lange levensduur.

 • Lood

  Lood leent zich voor allerlei dakvormen. Het is tamelijk ongevoelig voor invloeden van wind en weer; het lood wordt beschermd door een corrosielaagje.

 • Zink

  Zink is zeer duurzaam in gebruik. Ook na verschillende jaren heeft het nog steeds dezelfde eigenschappen. Het veroudert niet en is heel goed verwerkbaar. Bovendien heeft het geen milieubelastende beschermlaag nodig om de tand des tijds te doorstaan.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte voor je Lood, Zink & Koperwerk