Hellende daken

Nieuwbouw of Renovatie

Is je hellend dak dringend toe aan vernieuwing of heb je een nieuwbouw en wil je je hellend dak door ervaren vakmensen laten plaatsen, dan zit je bij Dakwerken DRB zeker op het juiste adres. Een hellend dak van topkwaliteit is een grote investering maar draagt mee aan een goede kwaliteit en zorgt er ook voor dat uw woning voor zeer lange tijd in een optimale staat zal blijven. Daar waar vroeger de regendichtheid van een hellend dak in de meeste gevallen afhankelijk van de dakhelling, heb je met de dakpannen en leien van vandaag ook de mogelijkheid om met een minimale dakhelling een perfect waterdicht hellend dak te maken.

Hellende daken, ook wel zadeldak genoemd, zijn de meeste voorkomende dak soorten. Het oogt mooi voor iedere bouwstijl en biedt als voordeel extra ruimte onder de dakconstructie, dat bijvoorbeeld als extra kamer, zolder of berging kan gebruikt worden.

Buiten het plaatsen van Leiendaken, pannendaken of Ecopanelen (al dan niet geïsoleerd), ben je bij Dakwerken DRB ook op het juiste adres voor het plaatsen van zolderisolatie, gevelbekleding en Velux dakvensters.

Soorten dakpannen

Wat de keuze van de juiste dakpan betreft, is er een zeer groot aanbod. De keuze van het type dakpan een invloed heeft op een aantal aspecten zoals plaatsingskosten, onderhoudskosten, levensduur en geluidswering.

Voor elke stijl is er wel een geschikte dakpan en wij geven u graag advies voor het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte voor je hellend dak