Gevelbekleding

Gevelbekleding bij nieuwbouw of renovatie

Ook voor gevelwerken, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, bent u bij Dakwerken DRB op het juiste adres. Het bezetten van gevels werd vroeger in de eerste plaats gedaan om vochtproblemen op te lossen omwille van scheuren of andere gebreken in uw gevel. Vandaag doen we dit om veel meer redenen zoals bijvoorbeeld het uitzicht (esthetische aspect) van je woning. Door de gevelbekleding wordt uw gevel waterdicht gemaakt en voorkom je verzadiging van de buitenmuren door regen.

Voor elke stijl van woning, is er wel een geschikte soort van gevelbekleding en dit in verschillende kleuren en materialen. Hierdoor creëer je een eigentijdse look aan uw woning. Qua afwerking zijn er tal van mogelijkheden en plaatsen wij voor uw woning diverse soorten van waterdichte oplossingen zoals:

  • Sidings
  • Cederhout
  • (Natuur)Leien
  • Metaal (Joris ide)
  • Rockpanel

Bijkomende isolerende waarde

Ook de bijkomende mogelijkheid om op deze manier je woning (extra) te isoleren, mag zeker niet vergeten worden. De gevel zal er esthetisch gezien niet enkel mooier op worden, maar zijn ook beter geïsoleerd. Iets wat we binnen in de woning zullen voelen en ook in onze portefeuille.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte voor je gevelbekleding